RING LIGHT UNBOXING VIDEO (Annie's Wonder)
Welcome To My Wonderworld Home YouTube Instagram Twitter

RING LIGHT UNBOXING VIDEOHei hei, folks
Jeg har endelig fått lyset mitt og jeg er så glad for det, jeg føler jeg har ventet så lenge etter som det første lyset mitt ikke funket.
Her er videoen, håper dere liker den :D
165wNO0RbMo
Jeg var så glad for at denne funket og at jeg kan få laget videoer med bedre belysning enn det jeg hadde. Jeg håper dette også de som liker å se på videoene mine er også glad for dette ^.^ Denne videoen er en dag etter, mest at jeg liker å ha ting komme på et fast tidspunkt, som er da klokka åtte som har blitt for meg xD Jeg har det samme på YouTube, føler det er da fleste folk har tid til å kanskje sette seg ned å lese eller se på ting :3

Så mine neste videoer kommer til å komme så fort jeg finner tid til å kunne filme litt, uten å ha noen til å forstyrre meg xD Den neste videoen min kommer til å bli en litt mer personlig video, for meg, selv om jeg ikke kommer til å prate så mye om det, men det er et tema som er litt sårt for meg enda, men jeg føler jeg må få sakt hva som har holdt meg litt tilbake i det siste. Om du føller meg på twitter vet du sikker hva jeg kommer til å snakke om, jeg har bare der sakt fort hva som har skjedd.

! Jeg skal også ha en bestfriend tag med mine to aller bestevenner, så om dere har noen spørsmål som dere vil vi skal svare på, er det bare å legge dem igjen i kommentar felte :D !

~Annie *kisses*
#YouTube #YouTubeVideo #RingLight #Ring #Lys #Light #Annie #Spørrerunde #Spørsmål #YouTuber #Video

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Annie

  Hi, I'm the girl behind Annie's Wonderworld on YouTube. Here I will write down what I'm doning and what I'm plaing on doing. My video's will be shown here to. If you are a type of person that like to see others playing games, than I'm one of those girls how play for your entertainment. I hope you will enjoy my little wonder world. Thank you all, my little wonders <3

  Kategorier


  Life YouTube

  Arkiv


  Mars 2017 Februar 2017 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 Januar 2016

  Siste innlegg


  RING LIGHT UNBOXING VIDEO GROOMING TIME! FLINKBISK PLAY DATE NO MATTER WHAT HAPPENDS, STAY POSITIV! RING LIGHT HEI, LENGE SIDEN SIST Loot Crate Bloopers xD Update October vlog 2016 A little break (F.E.A.R)

  Lenker


  Instagram Twitter YouTube Channel

  hits